Hčerki Renate Bohinc in Primoža Peterke sta zdaj videti takole, njuna mama je poslala jasno sporočilo!

12. 10. 2022
Deli
Hčerki Renate Bohinc in Primoža Peterke sta zdaj videti takole, njuna mama je poslala jasno sporočilo! (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Naša nekdanja manekenka je danes ponosna mama - z našim nekdanjim vrhunskim smučarskim skakalcem imata tri otroke, ki že počasi stopajo na svojo pot.

Renata Bohinc je nekoč bila uspešna manekenka. Še dandanes je videti izjemno mladostno in v odlični formi, tako da se sama brez težav postavi pred objektiv. Njeni hčerki, Gaja in Stela, sta odrasli v pravi lepotici in se tudi sami preizkušata pred fotografskimi aparati, kot je mogoče videti na Renatinem profilu na družbenem omrežju.

Andrea Libič je pokazala, kje živi, TI prizori očarajo na prvi pogled in svoj dom naravnost obožuje!

Sama občasno objavi lepe prizore, na katerih je v družbi obeh deklet, ki sta res fotogenični. Tokrat pa je pokazala njuno fotografijo, ki jemlje dih, tako kot Renatin zapis. V njem je jasno pokazala, koliko ji pomenijo njeni otroci. "Družina nad vsem! Prepiramo se, jočemo in ljubimo. In borila se bom zanje," je v angleščini odločno zapisala ponosna mamica.

Jana Morelj ni skrivala veselja, poglejte si, s KOM se je odpravila na izlet v hribe, nadvse je uživala

Obe dekleti nosita čudoviti obleki - ena v svetlo vijolični, druga pa v beli barvi. Krasi ju podobno odločen pogled, ki se zdi izjemno podoben maminemu. Renata je resnično dala do znanja, kako povezani so kot družina in da bo vsem trem svojim otrokom (ima še sina Maja) vedno stala ob strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu