Hčerkica Darje Gajšek je zdaj že izrezana mamica: Pevka pokazala družinski prizor, ki je raznežil številna srca

27. 12. 2022
Deli
Hčerkica Darje Gajšek je zdaj že izrezana mamica: Pevka pokazala družinski prizor, ki je raznežil številna srca (foto: Žiga Intihar)
Žiga Intihar

Pevka in voditeljica je minule praznične dneve izkoristila za malce oddiha in dragocene trenutke preživela s svojimi najdražjimi.

December je tisti mesec, ko imajo pevke in pevci veliko dela. Tudi Darja Gajšek ni pri tem nobena izjema - decembra je veliko nastopala, tako da je komaj čakala na nekaj prostih dni, ki jih je preživela s svojim soprogom Alenom Jankovićem in njuno hčerkico Emo. Oboževalcem je pokazala utrinke iz njihovega doma in videti je, da so se imeli zelo lepo.

Preberite še: Lepooo: Isaac Palma pokazal ljubkega sina, ki je pravi mali lepotec

Ema hitro odrašča v pravo malo damico, ki je svojima staršema v veliko veselje. Številni so tudi opazili, da je čedalje bolj podobna svoji mami - je prav tako svetlolasa kot Darja, a nam se zdi, da ima očkov nasmešek. Za božič se je mala Ema še posebej lepo uredila in izbrala lepo krilo, porisano z likom srnjačka Bambija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

Darja ni niti za praznike pozabila na urejenost. Izbrala je lepo obleko, sešito iz črnega materiala s srebrnimi bleščicami, in tudi tako poskrbela za praznično vzdušje v domu. Zagotovo so si privoščili nekaj prazničnih dobrot, še najbolj pa so uživali v druženju in izmenjevanju božičnih daril.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec