Hčerkica Iris Mulej obvlada tole, njena lepa mama je izjemno ponosna!

Hčerkica Iris Mulej obvlada tole, njena lepa mama je izjemno ponosna! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
30. 3. 2022

Mala Isabella je pokazala, kako spretna je!

Nekoč uspešna manekenka Iris Mulej ima s svojim partnerjem Admirjem dva otroka, starejšo Isabello in mlajšega Arrona, na katera je nadvse ponosna. Občasno ju pokaže na družbenem omrežju.

Tako smo Isabello že videli v vlogi manekenke, zato so se številni spraševali, ali bo šla po maminih stopinjah. Za taka ugibanja je še prezgodaj, a zagotovo ji bosta starša vedno stala ob strani s svojimi nasveti in ljubeznijo.

Iris je tokrat pokazala, s čim se ukvarja njena Isabella in z ljubkimi prizori očarala svoje sledilce. Njena hčerka namreč trenira balet in je pred kratkim imela prvi baletni nastop z drugimi deklicami, mama Iris pa je objavila posnetke, ki so raznežili številna srca.

Punčke so res nadvse prisrčne in svoj ples vzamejo resno. Kot je razvidno s posnetka (ogledate si ga lahko s pritiskom na desno puščico), so nadvse zaljubljene v ples in so se dobro naučile svojo koreografijo. "Ponosna mama," je Iris zapisala ob prizorih, ki stopijo srce. Pomembno je, da Isabella v vsem skupaj uživa in se hkrati še zabava ter uči novih veščin, kar njena mama dobro ve. Lahko dodamo samo še: Bravo za obe!