Hčerkica Jane Morelj je prava mala gospodična, samo poglejte si to prikupno dolgolasko!

Hčerkica Jane Morelj je prava mala gospodična, samo poglejte si to prikupno dolgolasko! (foto: Arhiv) Arhiv
8. 8. 2022

Pred kratkim je upihnila četrto svečko na rojstnodnevni torti, njena ponosna mamica pa je ob tej priložnosti objavila sliko, ki je raznežila številna srca.

Priljubljena POP TV-jeva vremenarka in radijska voditeljica Jana Morelj je ponosna mamica (zdaj) štiri leta stare Mie, ki je prava mala gospodična! Javnosti je ne pokaže prav pogosto, tako da je fotografija, ki jo je objavila, požela veliko pozornosti.

Jan Plestenjak je čisto zagledan v tegale lepotca na štirih kolesih, zanj nadvse vzorno skrbi

Mala Mia je zdaj že prava gospodičnica, ki je z velikim veseljem upihnila svečke na svoji torti. Pri tem je bila lepo urejena, kot se za slavljenko spodobi. Njene lepe in dolge lase je krasila velika, rumena pentlja, in videti je, da se je res zelo zabavala.

"Najrajši. Za zmeri. 💯❤️ #mojaMia #4leta," je ob lepem prizoru zapisala Jana, ki je pokala od ponosa. Njeni sledilci so takoj opazili, da ima malčica svetle lase in da je res prava mala očarljivka, ki je zelo povezana s svojimi najbližjimi.

Prepričani smo, da so imeli ob tej priložnosti doma pravi "žur", na katerega so prišli Miini prijatelji in sorodniki, ki so se posladkali z okusno torto in s še kakšnimi dobrotami. Ob tej priložnosti tudi v našem uredništvu želimo Mii veliko lepega in dosti veselja. Vse najboljše!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)