Hčerkica Lorelle Flego je prav tako očarljiva kot mamica, poglejte si to mlado damo

18. 8. 2020
Deli
Hčerkica Lorelle Flego je prav tako očarljiva kot mamica, poglejte si to mlado damo (foto: Zen)
Zen

Sofia šteje deset let in je res podobna svoji mamici.

Ja, čas res hitro teče, bi lahko rekli ob tej zelo očarljivi fotografiji, ki jo je modna poznavalka Lorella Flego objavila na svojem Instagram profilu. Na njej je v družbi hčerke Sofie, ki postaja prava mlada dama. Obe sta oblečeni zelo usklajeno in obe sta ravno tako prava paša za oči.

Tudi v tem primeru velja, da jabolko ne pade daleč od drevesa, saj se Sofia zanima za modo, tako kot njena mama, ki pravi, da hčerka rada fotografira in snema videe. "Prav tako pa zelo rada ustvarja, sama izdeluje igrače, šiva oblekice za barbike. Prav zadnjič sem bila presenečena, kako je eni izmed barbik izbrisala obraz z acetonom, ker je to videla na Youtubu in jo res lepo naličila nazaj. Zelo je ustvarjalna," je Sofio v pogovoru za Žurnal24 pohvalila njena mama.

Čeprav je Lorella temnolasa, Sofia pa svetlolasa, sta si resnično podobni, še posebej je to očitno, ko se obe nasmehneta. Ni kaj, punčka res odrašča v mlado damo, ob tem pa ima najboljšo družbo: svojo mamo, ki ji ob vsakem koraku stoji ob strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playing with her @sofiam397 and hair @dyson @dysonhair @harveynormanslo Lovely beauty moments ❤️

A post shared by @ lorellaflego on

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž