Helena Blagne: Če nimam obveznosti, spim tudi do 11. ure dopoldne

Helena Blagne: Če nimam obveznosti, spim tudi do 11. ure dopoldne (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
2. 12. 2019

Pevka Helena Blagne je zadnje dneve izjemno dejavna. Poleg glasbenih obveznosti se rada odzove tudi povabilom v različne zanimive in pogovorne oddaje. In nič drugače ni bilo pretekli petek zjutraj, ko je Blagnetova gledalcem v oddaji Dobro jutro dejala, da je ob 10. uri, ko je bila gostja, "to še sredi noči".

Seveda je bila prebujanje odlično izhodišče za jutranjega voditelja Andreja Hoferja, ki vstane že mnogo ur prej, sploh kadar ima zjutraj oddajo. In kako je z vstajanjem Helene Blagne? Je bolj jutranji tip ali ponočnjakinja? "Predvsem sem ponočnjakinja. Nisem jutranji tip, pozno hodim spat, takrat se komaj zbudim in res veliko stvari postorim. To biološko uro imam že od nekdaj, saj sem velikokrat (zaradi glasbenih nastopov) delala ponoči, ampak je to ostalo do današnjih dni, ko imam bolj večerne nastope," je v oddaji Dobro jutro voditelju Andreju Hoferju zaupala Helena Blagne, ki je nato na Andrejevo vprašanje, do kdaj spi, v smehu še odgovorila: "Kar do enajstih, če lahko."

A to ne pomeni, da samo poležava, kot bi mnogi mislili, ampak v hiši čez dan in zvečer postori vse, kar je potrebno postoriti. "Poleg tega tudi redno pripravim kosilo in večerjo za naju s Kristijanom, saj redko zunaj jem. Sploh, ker imam rada domačo hrano, večinoma pridelano doma," je v oddaji Dobro jutro voditelju Andreju Hoferju zaupala Helena Blagne, ki je še dodala, da je sicer velik mesojedec in da so doma vedno jedli bolj skromno in veliko doma pridelane zelenjave. In tako poskuša svoje življenjske navade, kjer ni pretiravanja, prinesti tudi na sina ...

Helena Blagne s sinom Kristijanom.