Helena Blagne: Glamurozna poroka, grda ločitev

Helena Blagne: Glamurozna poroka, grda ločitev (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
21. 4. 2017

Po 18 letih skupnega življenja je leta 2013 odjeknila novica, da se Helena Blagne, takrat Zaman, ločuje od moža Mitja. Danes je boj za premoženje ločencev še ostrejši in Helena je postavljena pred grenko preizkušnjo.

Naj obnovimo zgodbo Helene in njenega nekdanjega moža Mitja, s katerim sta se spoznala na njegovem rojstnem dnevu. Takrat je celo v enem od intervjujev priznala, da je v trenutku, ko ga je zagledala, vedela, da bo ta moški oče njenih otrok.

Leta 1995 je sledila najbolj glamurozna poroka, kar se jih kdo spomni. Civilni obred je potekal v Preddvoru na Gorenjskem in nato še v frančiškanski cerkvi na Prešernovem trgu, kjer je mladoporočenca pozdravilo več kot 10 tisoč ljudi. Torej več, kot jih je naslednjega leta spremljalo prihod papeža v Sloveniji. Zakon s Heleno naj bi bil Mitjev tretji. S prejšnjo ženo Olgo Marolt sta se mu v zakonu rodili dve hčerki Alexandra in Cindy, imel pa naj bi še enega sina.

Helena je dve leti po poroki rodila sina Kristjana, ki je danes spremenil priimek in prevzel mamin dekliški priimek. Reviji Nova je Helena dejala, da moški, ki toži svojega otroka, ne bi smel biti oče, iz česar sklepamo, da je Mitja vložil kakšen zahtevek tudi zoper Kristjana.

Na sodišču naj bi tako že nekaj časa potekala pravda, saj Mitja od žene Helene zahteva 150 tisoč evrov. Toliko naj bi bila vredna polovica hiše, v kateri živi v Žabnici na Ljubljanskem barju. Mitja pa naj bi dom našel v Nemčiji. Kot se govori, naj bi Mitja od Helene zahteval nazaj krznene plašče in druga darila, ki jih je dobila od njega. V letih, ko je delal kot gradbinec, je namreč služil velike vsote.

MIMA

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story16/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 16/2017

Story 16/2017, od 13. 04. 2017

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri