Helena Blagne iz domačega kavča: Ostanimo doma

Helena Blagne iz domačega kavča: Ostanimo doma (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
19. 3. 2020

Glasbenica Helena Blagne se je pridružila 14-dnevnemu pozivu Ostani doma ter tako skupaj z glasbenimi kolegi ustvarila povsem novo glasbeno zgodbo #OstanidomaHITS.

"Z ekipo glasbenih kolegov smo spremenili tekste svojih hitov z enim samim sporočilom OSTANIMO DOMA! Dragi moji to je eden in edini način, da zajezimo širjenje virusa! Ostanimo odgovorni in posledicno zdravi!" je ob tem sporočila prva dama glasbenih odrov, ki je tako spremenila svojo priljubljeno pesem Kar bo, pa bo.

"Kar bo, pa bo, na kavču danes bom ležala, vse dobre knjige bom prebrala, za naprej in za nazaj. Kar bo, naj bo, naravo bom opazovala, dobro musko poslušala, jaz ostanem doma, daj #OSTANIDOMA"

Poleg Helene Blagne pa so v pozivu #ostanidoma sodelovali še BQL, Nika Zorja, Luka Basi, Polkaholiki, Manca Špik, Maraaya, Jole, Ula Ložar, Alya in Dino Petrič, ki so vsak po svoje na pozitiven, izviren in zabaven način preko glasbe sporočali: OSTANI DOMA. Svoje hite so spremenili na temo samoizolacije in v tem iskali pozitivne stvari, na koncu pa zaključili z #OSTANIDOMA. Celoten zgodbo si lahko ogledate v videu.