Helena Blagne iz svojega doma poslala voščilo, ki je ganilo mnoge

Helena Blagne iz svojega doma poslala voščilo, ki je ganilo mnoge (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
1. 1. 2021

Naša priljubljena pevka res nikoli ne pozabi na ljudi, ki jo spremljajo in podpirajo na vsakem koraku, na njene oboževalce.

To je jasno sporočila s svojim voščilom, ki ga je objavila na družbenem omrežju. Ob lepi fotografiji, na kateri jo lahko občudujemo v toplini njenega doma, je zapisala: "Nekje globoko v sebi verjamem, da bomo kos vsemu, kar nas čaka v prihodnosti. Dragi moji, iz srca vam želim SREČNO 2021 - vaša Helena." Pri tem je bila nadvse očarljiva, oblečena v bel pulover in brezhibno urejena - taka, kot smo je vajeni.

V duhu časa je še nazdravila s kozarčkom penine, tako kot se spodobi. Njeni sledilci so bili voščila in lepih želja še kako veseli, saj se jih je odzvalo kar lepo število in so Heleni prav tako zaželeli veliko lepega v novem letu, ki s seboj prinaša novo upanje za izboljšanje trenutnih razmer.

Helena je sicer že večkrat dala do znanja, da še kako pogreša svoje delo in nastope v živo, na odrih. Žal ji trenutno nastopi niso omogočeni, a to se bo v prihodnosti spremenilo, v kar sama še kako verjame.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)