Helena Blagne izbrala TE seksi sandalčke, v katerih so njene noge naravnost sanjske, take je že dolgo nismo videli

Helena Blagne izbrala TE seksi sandalčke, v katerih so njene noge naravnost sanjske, take je že dolgo nismo videli (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
18. 5. 2022

Njeno sodelovanje v vlogi žirantke v šovu Znan obraz ima svoj glas si bodo številni zapomnili po opravah, v katerih jemlje dih.

Helena Blagne ima pri svojih letih izklesano postavo, zato ji razni modeli oblek odlično pristojijo. Zase sama naredi res veliko, saj je izjemno disciplinirana, tako pri delu kot pri vadbi in zdravi prehrani.

Preberite še: Marjetka Vovk je v tej obleki videti kot totalna fatalka, izbrala pa jo je za res posebno priložnost

Gledalce je pred kratkim povsem očarala v čudoviti, svetlo modri obleki s tirkiznim podtonom z globokim dekoltejem, iz katerega je sramežljivo kukal rob modrčka. A še največ pozornosti so pritegnili elegantni sandali s paščki, okrašenimi z bleščečimi kamenčki, ki so se ovijali okrog Heleninih čvrstih nog. Očitno je bila še sama zelo navdušena nad stajlingom, saj je več fotografij objavila na svojem Instagram profilu.

Tokrat so bili njeni lasje speti in oblikovani v umetelne kodre, tako da je bil ves poudarek prav na lepi kreaciji. Za Helenino podobo pred kamerami poskrbi prava ekipa strokovnjakov - frizerjev, vizažistov in stilistov, končni rezultat pa je trud vseh skupaj. Gledalci so vedno navdušeni, zagotovo pa marsikatera dama prav pri Heleni najde navdih za obleke, primerne za kakšno slovesno priložnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)