Helena Blagne jasno dala do znanja, kam bi se rada vrnila, poglejte si, o čem razmišlja

Helena Blagne jasno dala do znanja, kam bi se rada vrnila, poglejte si, o čem razmišlja (foto: Helena Blagne) Helena Blagne
27. 10. 2020

Nobena skrivnost ni, da je naša priljubljena pevka navdušena nad odkrivanjem tujih dežel.

A zaradi protikoronskih ukrepov so zdaj potovanja postavljena na stranski tir. Kljub temu Helena rada obuja spomine na kraje, ki jih je že obiskala in kamor bi se spet rada vrnila.

Preberite si še: Prelepa Helena Blagne ostaja očarljiva in pozitivna, poglejte si, kako je v težkih časih oboževalcem vlila malce poguma

Na seznamu njej priljubljenih mest je tudi avstralski Sydney, saj je objavila sliko, na kateri je znamenita operna hiša, ki velja za eno najlepših stavb iz 20. stoletja. Ob tem je Helena v angleščini zapisala, da komaj čaka, da bo spet lahko obiskala Avstralijo, ko bodo potovanja vnovič varna. Njenim sledilcem je bil prizor nadvse všeč, saj jih je resnično razveselil in razvedril.

Sicer pa je Helena svojim oboževalcem v zadnjem času že večkrat "dvignila" razpoloženje in pokazala, kako preživlja čas, ko ne more nastopati pred svojim občinstvom - v naravi, z gibanjem, zdravim življenjem in skrbjo zase. In seveda s prepričanjem, da je treba tudi čas, ki ni nobenemu ravno pisan na kožo, preživeti s pozitivnim odnosom do sebe in svojih bližnjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t WAIT to go back to Australia🇦🇺 when it is safe to travel again!!!

A post shared by H E L E N A (@helenablagne) on