Helena Blagne je danes neverjetno mladostna

Helena Blagne je danes neverjetno mladostna (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
25. 7. 2019

Slovenska pop diva Helena Blagne je videti bolje kot kdajkoli prej. 

Helena Blagne vedno znova preseneča s svojim mladostnim videzom in zdi se, da je vsako leto videti mlajša. Nedavno je znova osupnila s svojim videzom, ko je na Instagramu objavila fotografijo in presenetila s svojo mladostno podobo. "Poletje je čas, da postanete najboljša verzija sebe," je zapisala na Instagramu.

Vse se zdi, da pevki leta zares ne pridejo do živega in številne seveda zanima, v čem je njena skrivnost. Pevka je na Instagramu delila svojo negovalno rutino in odkrila, kako sama skrbi za svoj videz. No, verjetno imajo prste vmes tudi zdrava prehrana in gibanje, saj je Helena ne skriva, da rada odide na bližnji hrib ali pa v telovadnico in poskrbi za svoje telo.

Trud se ji je vsekakor povrnil, saj tudi v zrelih letih navdušuje in jemlje dih s svojo lepoto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poletje je čas, da postanete najboljša verzija sebe. 🤩😍 ⚡️Napetost in sijaj lahko koži povrnemo z odlično terapijo Ultherapy, ki daje popolnoma naravni učinek pomlajene kože obraza in vratu. Ultherapy je neinvazivni postopek, ki temelji na vplivu ultrazvoka na kolagenska vlakna. Takoj po posegu je zaradi krčenja struktur kože viden prvi učinek pomlajevanja kože, predvsem kot lifting in učvrstitev ohlapne kože. Končni in želeni učinek viden v 3 do 6 mesecih po posegu.💕🌸 Na Ultherapy prisegam tudi sama! @estetikamedart #beautyclinicljubljana#lepotnaklinika #estetskiposegi#lepotniposegi #ultherapy #skincare#wrinkles #lifting #results

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne) on

Priporočamo