Helena Blagne je s svojo zahvalo marsikoga ganila, pri tem pa je bila resnično lepa, poglejte si jo!

Helena Blagne je s svojo zahvalo marsikoga ganila, pri tem pa je bila resnično lepa, poglejte si jo! (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
14. 1. 2021

Naša pevka ne skriva, da še kako pogreša stik s svojim občinstvom ter svoje delo.

Zato se je izjemno razveselila nastopa v oddaji, ki je bila na sporedu TV Slovenija med božičnimi prazniki. Helena se ob tem ni pozabila zahvaliti vsem, ki so sodelovali pri ustvarjanju oddaje.

"Čeprav je minilo že kar nekaj dni od božične oddaje na @rtv.slovenija, kjer sem kot sovoditeljica skupaj s priljubljeno in odlično @bernardazarn jadrala skozi božični večer, vaši prijazni in hvaležni odzivi še vedno dežujejo. Hvala vam za to dragi moji! Zaradi neljubih časov, v katerih smo se znašli, je takšna pozitivna naklonjenost kot obliž na rano. V zares veliko veselje mi je bilo sodelovati z odlično in profesionalno ekipo @rtv.slovenija in ljudmi, ki so s srcem predani svojemu delu," je bila iskrena Helena.

Ob tem je objavila svojo fotografijo, na kateri je res čudovita in mladostna. Bela barva ji lepo pristoji. Njeni sledilci in oboževalci so bili navdušeni in so jo nagradili s številnimi všečki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)