Helena Blagne je takole pohvalila Natašo Pirc Musar na svojem "terenu", skupaj sta stopili pred mikrofon

4. 8. 2021
Deli
Helena Blagne je takole pohvalila Natašo Pirc Musar na svojem "terenu", skupaj sta stopili pred mikrofon (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Po tem, ko zaradi protikoronskih ukrepov kar nekaj časa ni mogla nastopati, se naša pevka zdaj zelo razveseli prav vsakega izhoda na oder.

To Helena Blagne jasno daje do znanja svojim oboževalcem, ki jih redno razveseljuje z objavami na družbenem omrežju. To poletje ji mineva v precej delovnem ritmu, v vsem skupaj pa zelo uživa. Natopila je že v več slovenskih krajih, kjer so jo poslušalci sprejeli z navdušenjem in hvaležnostjo, pred kratkim pa je na oder stopila na prav posebnem kraju - pri Ruski dači, pravem kulturnem spomeniku v Zgornjih Gameljnah.

A tokrat pred mikrofonom Helena ni bila sama, prisotne je razveselila tudi Nataša Pirc Musar, ki je zapela skupaj s pevko. "Z @natasa.pirc.musar sva na @ruska_daca skupaj zapeli tradicionalno staro kozaško skladbo. In veste kaj..., prav dobro sva se odrezali." To so besede, s katerimi je Helena komentirala fotografijo, ki je nastala ob tej priložnosti.

Videti je, da sta se obe dami resnično zabavali in se odlično počutili na odru. Helena je za ta nastop izbrala čudovito, dolgo belo obleko, ki se njeni vitki postavi prilega kot ulita. Bila je nadvse elegantna in na odru se je počutila kot doma, zato ni nič čudnega, da številni oboževalci komaj čakajo njene koncerte, ki jih z veseljem obiskujejo, saj dobro vedo, da bodo nadvse uživali - skupaj s Heleno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu