Helena Blagne je v tem pomladnem plaščku videti neverjetno mladostna, fotografija, ki je ne smete zamuditi

Helena Blagne je v tem pomladnem plaščku videti neverjetno mladostna, fotografija, ki je ne smete zamuditi (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
5. 6. 2020

Slovenska primadona Helena Blagne je tudi v prostem času prava modna navdušenka, ki nikoli ne razočara s svojimi modnimi kombinacijami.

Slovenska glasbenica Helena Blagne na odru vedno razvaja svojo publiko z razkošnimi elegantnimi kreacijami, ki so seveda prava paša za oči. Vedno je do potankosti urejena in poskrbi za prav vsak detajl.

No, nič drugače pa ni niti takrat, ko se Helena odpravi na potep po naravi. To pomlad se je odločila za roza pomladno jakno z belimi pikami in verjetno jih ni malo, ki jih je njen pomladni plašček še kako očaral. Verjetno bodo številne prečesale internet, da bi našle tudi zase takšen model in upale, da bi jim tako lepo pristajal, kot se poda slovenski pevki.

Helena je zadnje čase veliko več v sproščenih in športnih modnih kombinacijah, saj na njeno veliko žalost že nekaj časa ne nastopa, zaradi koronavirusa so bili vsi koncerti odpovedani in za zdaj glasbeniki še vedno čakajo, kdaj se bodo lahko vrnili na svoja "delovna mesta", na odre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zeleni dragulj🌱 Mogoce se zdi oguljena fraza, ampak še kako resnicna - povsod je lepo, a doma najlepse 💕 #takecareofmotherearthandhercreatures

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne) on

Priporočamo