Helena Blagne na vaje v zvezdniškem slogu

Skupina z zvezdnico na čelu je pred prostorom za vaje delovala precej sproščeno. (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
25. 2. 2014

Slovensko divo Heleno Blagne je paparac ujel v Predosljah pri Kranju, kjer je s svojo novo spremljevalno ekipo imela vaje.

Helena Blagne je te dni na križarjenju, kjer bo tudi nastopila. A tik pred odhodom na delovni oddih jo je našemu paparacu uspelo ujeti, ravno ko je zapuščala Kulturni dom v Predosljah, kjer je s svojo spremljevalno skupino vadila za veliki koncert v Cankarjevem domu, kjer bo 8. marca imela nastop.

Heleni so se takrat najverjetneje ravno zaključevale vaje, saj je najprej iz omenjene stavbe prišla Helenina skupina, šele nato pa, kot se spodobi, je prišla za njimi zvezdnica. V skupini so, kot lahko vidimo po fotografijah, Anže Langus – Petrović, ki sicer bas kitaro igra tudi v skupini Jana Plestenjaka, pa eden od najbolj plodnih slovenskih avtorjev Boštjan Grabnar, med samimi moškimi pa je opaziti tudi simpatično Leo Sirk, pevko, ki bo v Helenini skupini verjetno skrbela za spremljevalne vokale.

Helena je v intervjujih do zdaj povedala, da bo njen koncert spet, kot smo že vajeni, nekaj posebnega, izdala pa je tudi že, da bo prav akustična izvedba skladb pripomogla k še bolj intimnemu in osebnemu stiku z občinstvom, ki je Heleni zvesto že več kot 25 let.