Helena Blagne naredila izjemo razkrila, zakaj je njen sin Kristjan zapustil Slovenijo povedala pa je tudi tole ...

5. 5. 2023
Deli
Helena Blagne naredila izjemo razkrila, zakaj je njen sin Kristjan zapustil Slovenijo povedala pa je tudi tole ... (foto: Saša Aleksandra Prelesnik)
Saša Aleksandra Prelesnik

Pevka, ki jo občudujejo številni, je zelo redkobesedna, ko pogovor nanese na njeno zasebno življenje, a enega dejstva nikoli ni skrivala - izjemno je ponosna na svojega sina Kristjana, ki je odrasel v postavnega in simpatičnega mladeniča.

Naša pevka Helena Blagne ima polne roke dela - veliko nastopa, poleg tega pa še mlade talente poučuje petje. Njen sin Kristjan, ki ga ima z bivšim soprogom Mitjo Zamanom, je zdaj že čisto odrasel in hodi po svoji poti, ponosna mama pa mu ves čas stoji ob strani. O njem je znano to, da študira v tujini - Sloveniji je pomahal v slovo in se podal na Portugalsko, natančneje v Lizbono.

Preberite še: Lepooo: Tina Gorenjak je noro zaljubljena, zdaj vemo zakaj je spremenila pričesko!

Kristjan bo kmalu dopolnil 25 let, in kot je Helena zaupala v pogovoru za revijo Lady, na Portugalskem študira pravo. Sama se je pred časom odpravila na obisk k njemu in tam je nastal prizor, ki ga je s ponosom objavila na svojem Instagram profilu. Podobnost med mamo in sinom je očitna - tudi on je postaven fant s širokim in iskrenim nasmehom, kakršnega ima njegova mama. Letos februarja sta se Kristjan in Helena skupaj odpravila na počitnice in obiskala Tajsko, kjer sta nadvse uživala - ne samo zaradi prelepe narave, ampak tudi dejstva, da sta si lahko vzela čas za druženje.

Morda vas zanima: Tako se zdaj godi slavnemu kuharju Binetu Volčiču na Goričkem, pokazal je delček svojega doma!

Seveda se številni sprašujejo, ali je naša pevka samska. O tej temi sama ne razkriva prav veliko, a za revijo Lady je le povedala, da je samska, todna ne osamljena, in temu še kako verjamemo. Njeni dnevi so zapolnjeni z aktivnostmi in delom, ki ga naravnost obožuje. Z leti postaja samo še boljša, kar je jasno razvidno, ko stopi na oder in s svojimi pesmimi takoj očara poslušalce. Ima nekaj zvestih prijateljev, ki so ji stali ob strani skozi njeno življenje, tako da svoj prosti čas namenja tudi njim. Poletni dnevi, ki so pred nami, bodo za Heleno gotovo precej delovni, saj jo vabijo na številne festivale in nastope - njeni oboževalci pa komaj čakajo, da jo spet vidijo v "akciji."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Morda bi vas zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec