Helena Blagne zdaj uživa na drugem koncu sveta, vse pa zanima ena stvar, o kateri je precej skrivnostna

9. 2. 2024
Deli
Helena Blagne zdaj uživa na drugem koncu sveta, vse pa zanima ena stvar, o kateri je precej skrivnostna (foto: Karo Media)
Karo Media

Naša pevka je že konec lanskega leta napovedala, da bo odpotovala v toplejše kraje, saj potrebuje malce oddiha.

Helena Blagne je med tistimi znanimi Slovenkami, ki ne skriva, da naravnost obožuje toplo sonce in morje. Zato si pozimi - ko je to le mogoče - vzame nekaj prostih tednov in se odpravi v tujino, natančneje v kraje, kjer vladajo poletne temperature.

Tako je nedavno odpotovala na Tajsko, kjer je uživala v toplih sončnih žarkih, to pa je pokazala še svojim oboževalcem. Razveselilo jih je dejstvo, da je Helena videti sproščeno in spočito ter da je našla kotiček, kjer lahko uživa v svojem miru in anonimnosti. Mudila se je namreč na Tajskem, na otoku Phuketu, ki je priljubljena turistična destinacija.

Pokazala je svoj obraz od blizu, in tudi brez make-upa in s sproščeno pričesko niti približno ne kaže svojih let. Seveda ne gre zanemariti dejstva, da je tudi njena postava popolna in se lahko mirno postavi ob bok veliko mlajšim damam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Zdaj pa je Helena v deželi "tam spodaj" oziroma v Avstraliji in oboževalcem se je že oglasila iz Sydneyja. Številni se sprašujejo, kdo ji dela družbo in poskrbi za lepe fotografije, ki jih objavi na družbenem omrežju, a glede tega je naša pevka skrivnostna. Sklenila je, da nekatere stvari obdrži samo zase. No, oboževalci so veseli, da se ima lepo in da si lahko mirno ogleda tamkajšnje znamenitosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Kot je povedala že pred odhodom, bo njen obisk Avstralije (tam je bila sicer že večkrat) tudi delovne narave, saj jo čaka nekaj nastopov. Upamo, da bo tudi te utrinke delila z oboževalci. Sicer pa trenutke v tej lepi, zanimivi in oddaljeni deželi preživlja sproščeno in v oblačilih, ki jih omogočajo udobje ob celodnevnih sprehodih in ogledih.

Za slednje je izbrala ozke in udobne tričetrtinske hlače, ki jih je kombinirala s tanjšo in daljšo jopico s pasom in kapuco. Material je zračen, kar je pri visokih temperaturah zraka resnično dobrodošlo. Sama je izkušena popotnica, tako da dobro ve, kakšna oblačila ji na poti pridejo prav. Prepričani smo, da se bo domov vrnila polna lepih vtisov in energije, ki jo potrebuje za svoje delo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan