Helena Blagne: Njen recept je ljubezen!

Helena Blagne: Njen recept je ljubezen! (foto: Raay music) Raay music
Vir: Story
28. 9. 2018

Po enoletnem glasbenem premoru in velikih spremembah v osebnem življenju se je pevka Helena Blagne lani vrnila v velikem slogu: z razprodanimi koncerti, novo uspešnico Ti boš vedno prvi z več kot milijon in pol ogledov na YouTubu ter čudovita, nasmejana in, lahko bi rekli, tudi modrejša.

Življenje ji je postavilo veliko preizkušnjo z ločitvijo in velikim zanimanjem javnosti in sledenjem prav na vsakem koraku veliki zgodbi, a je z opravljivci opravila v velikem slogu. Vsako pojavljanje v javnosti je bilo skrbno premišljeno, prav tako besede, s čimer je znova dokazala, da točno ve, česa si želi. Prav tako je pokazala, da od nje ne bomo dobili ničesar sočnega iz osebnega življenja, saj ne želi nikogar prizadeti, želi le delati stvari, ki ji pomenijo največ. Seveda je na prvem mestu sin, sledi pa glasba. Tako se letos želi pokloniti svojim oboževalcem, ki jo spremljajo že 30 let in ki prihajajo na njene koncerte. Tokratno poletje je bilo za Heleno delovno, saj bo že novembra predstavila svoj novi album, 8. decembra pa bo po nestrpnem pričakovanju marsikoga končno znova stopila na oder Hale Tivoli. Obljublja novo vizualno podobo, svojo glasbo pa bo še obogatila z razširjeno glasbeno zasedbo.

Skrivnost njene lepote: "Veliko ljubezni"

Pred časom nam je Helena v intervjuju zaupala svoj recept za lepoto, saj z njo navdušuje mnogo žensk, ki jo želijo posnemati. "Veliko ljubezni. Pijača v mestu s prijateljicami. Kvaliteten čas z družino. Kakšna odlična večerja z izbrancem vašega srca. Volja. Do zdravega življenja. Ker je veliko lažje samo živeti, živeti zdravo je precej zahtevnejše, težje, ampak na koncu toliko bolj bogato. Zdravi odnosi in razmerja so kot telovadba in zdrava hrana. Težko se jih lotimo, ampak ko enkrat začnemo in ustvarimo ritem, ne bomo nikoli več srečni z manj. In seveda dobra krema. Ta lahko skrije kakšen kamenček na poti."

Besedilo: Ilona Penzeš // Fotografije: Raay Music

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story20/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 20/2018

Story 20/2018, od 13. 09. 2018