Helena Blagne o bivšem možu povedala žalostno resnico in tega si res ne bi dovolila

Helena Blagne o bivšem možu povedala žalostno resnico in tega si res ne bi dovolila (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
26. 2. 2023

Slovenska primadona Helena Blagne ne skriva, da ji je po ločitvi močno odleglo, kljub temu, da si je dolgo časa želela, da bi obdržala družino v enem kosu.

Poroka pevke Helena Blagne z Mitjo Zamanom je bila za mnoge sanjska. Zdelo se je, da glasbenica zares živi svojo pravljico in mnogi so bili osupli, kako razkošen je bil njen poročni dan.

A kasneje vse ni šlo po načrtih in Helena je bila v zakonu vse bolj nesrečna, a je vztrajala, da bi obdržala družino. "Ko sem bila v zvezi, sem si želela obdržati družino. Sprašuješ se, zakaj vendar toliko časa vlečeš. In ko se nekaj razbije," je povedala v oddaji pri Zvezdani Mlakar.

Danes ne skriva, da živi svobodno življenje in da tega ne bi menjala za nič na svetu. "Sem sproščena, sama s sabo, imam kup prijateljev. Če hočem, imam lahko partnerja, če nočem, ga nimam, lahko jih imam tudi več. Imam krasnega sina, veliko potujem, sem neodvisna," je pred časom v oddaji pri Zvezdani Mlakar povedala Helena

Beseda je nanesla tudi na nasilje v družini in seveda je mnoge zanimalo, če je bila v zakonu z Mitjo Zamanom kdaj deležna fizičnega nasilja. "Tak moški ne bi šel živ skozi," je odločno povedala.

No, danes je srečna in izpolnjena, ponosna na svojega sina Kristijana in živi življenje, kakršnega bi živeli mnogi.

Preberite še: Se še spomnite Mateje Svet? Takšna lepotica je nekdanja smučarka danes!