Helena Blagne obubožala do konca!

Vir: Lea
3. 4. 2013

Najbolj razvpita estradna afera leta 2013 je seveda domnevna ločitev Helene Blagne Zaman in Mitje Zamana. Po tem, ko so si njeni oboževalci oddahnili, da je njihova ljubljenka (kot kaže) srečno poročena, pa je kot strela z jasnega udarila še ena novica.

Gmotna situacija zakoncev Zaman je menda veliko hujša, kot so jo prikazovali mediji, finančna stiska pa na stopnji, ko je zmanjkalo denarja za plačevanje tekočih položnic.

"Mitja bi moral plačati dokaj majhno vsoto, za nekaj sto evrov je šlo, podjetju, ki ga ne bi imenoval, ampak saj verjetno ni edino, ki mu je Mitja dolžan. Obnašal se je sicer zelo džentelmensko, poklical mojega prijatelja, lastnika podjetja, in ga pobaral, ali lahko plačilo prestavijo do poletja, ker ima finančne težave. Menda bi mu morali pred kratkim priti tudi rubit na dom, vendar mu je izvršbo uspelo prestaviti za dva meseca. Takrat pričakuje priliv denarja," nam je zaupal vir.

Dejstvo pa je, da bo moral Mitja kar močno pljuniti v roke, da mu bo uspelo zbrati denar za vse dolžnike, saj ima trenutno blokirane račune na svojih nekdaj izjemno dobro stoječih podjetjih Ralen in Sabada.

O podrobnostih finančne stiske družine Blagne Zaman piše nova številka revije Lea, kjer razkrivajo še dva podobna primera finančnih zlomov znanih Slovencev in nekaterih tujih estradnikov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri