Helena Blagne ostaja čustvena kot nekoč

Helena Blagne ostaja čustvena kot nekoč (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Lady
25. 11. 2017

Ljubljenka slovenskih src Helena Blagne se z zvezdniško zasedbo vrača z novo skladbo, ki govori o odhajanju in vračanju, o varnem pristanu, ki ga dajemo ljubljeni osebi ne glede na vse in v katerega se lahko vedno vrne, tam pa jo bo čakala toplina prave ljubezni.

"V skladbi Ti boš vedno prvi je po dolgem času čutiti interpretacijo, ki prihaja iz moje značilne čutnosti. Skladba je nedvomno ena lepših v moji karieri, prepričana sem, da se bo močno usidrala v srca slovenskih poslušalcev," je zadovoljna Helena.

Besedilo je prva dama slovenske glasbe zaupala legendarnemu avtorju Dragu Misleju - Mefu, letošnjemu dobitniku velike nagrade Franeta Milčinskega - Ježka, pod glasbo pa se podpisuje eden najbolj produktivnih in zagotovo najbolj nadarjenih slovenskih avtorjev Raay, nad katerim je navdušena tudi Helena. "Krasno je sodelovati s tako nadarjenim glasbenikom. Natančen in profesionalen, dobro ve, kaj hoče in pričakuje od pevca, in kar je zelo pomembno – iz izvajalca potegne tisto najboljše."