Helena Blagne pokazala seksi dekolte, a oboževalcem je v oči padlo še nekaj drugega

Helena Blagne pokazala seksi dekolte, a oboževalcem je v oči padlo še nekaj drugega (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
4. 2. 2022

Naša pevka je izjemno postavna dama, kar še posebej pride do izraza v oprijetih oblekah, ki jih pogosto izbere za svoje nastope.

Helena Blagne je že večkrat dokazala, da ima izbran modni okus in da zase izbere kose, ki ji pristojijo kot uliti. Tokrat je povsem očarala v oprijeti, dolgi obleki z živalskim potiskom in globokim dekoltejem.

Preberite še: Bivši Ane Klašnje na robu solz razkril, da se mu je svet po ločitvi povsem sesul in da je veliko prejokal

Seveda je ob tem prizoru marsikomu zaigralo srce. Pokazala je, kako je videti tik pred prihodom na oder in številnim se je zdela izjemno seksi - priznamo, tudi nam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

No, oboževalce je z izjemnimi in lepimi modnimi kosmi očarala že večkrat - ob njenem nastopu v oddaji Božična noč so se številni spraševali, kje je dobila lep, nežno vijoličen, ozek plašč, v katerem je naravnost blestela. "Dragi moji, vsem vam , ki po mesecu dni še vedno pišete, sprašujete, kličete, odgovarjam.... čudovit classy plašč, ki sem ga nosila v oddaji Božična noč @rtv.slovenija , je delo izvrstne stilistke Vesne Mirtelj," je odgovorila priljubljena pevka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)