Nina Osenar se je po izgorelosti vrnila na oder, Helena Blagne odkrito, kaj si misli o tem

Nina Osenar se je po izgorelosti vrnila na oder, Helena Blagne odkrito, kaj si misli o tem (foto: Goran Antley) Goran Antley
31. 10. 2022

Voditeljica Nina Osenar se dolgo čas ni pojavljala v javnosti, saj je zadnja leta bila težko bitko z izgorelostjo in ni skrivala, da je na momente smrti zrla v oči.

Pred tedni je mnoge pretresla težka življenjska preizkušnja Nine Osenar, ko je za Jano razkrila svojo naporno bitko z izgorelostjo.

Mnogi so bili pretreseni, ko so brali njeno izpoved, saj ni ničesar skrivala, Nina je v pretresljivem intervjuju razkrila, da je bilo tako zelo hudo, da je komaj zmogla do stranišča, za ljubkega sinčka Marlona pa enostavno ni imela energije, saj se je zdelo, kot da bi se njeno telo enostavno ugasnilo.

Nina ni skrivala, kako zelo težke trenutke je preživljala zadnja štiri leta in da je bilo na momente celo tako hudo, da je mislila, da bo kar umrla, saj ni bila sposobna sama vstati iz postelje in v intervjuju je povedala, da brez svojega partnerja Dejana ne bi zmogla čez to težko obdobje.

Preberite še: Anja Ramšak povedala žalostno resnico o svojem zdravstvenem stanju in mnoge bo pretreslo

A zdaj se je vrnila, na oder Slovenske popevke, to je njena prva voditeljska vloga po štirih letih pavze in mnogi so bili nad njo navdušeni.

Tudi Helena Blagne, ki je bila zelo vesela, da jo po dolgem času spet vidi. "Dobrodošla nazaj, draga Nina Osenar! Pogrešali smo tvoj glasni smeh in tvojo srčnost. Z veseljem sem zapela s teboj v duetu, veliko čustev se je zlilo na oder... Pozdravljam to, da se je na Popevko nocoj končno vrnil glamur!" je presrečna zapisala Helena.

Vse se zdi, da so se Nine številni zelo razveselili in mi ji želimo, da bi šlo od zdaj naprej z njenim zdravjem le še navzgor.