Helena Blagne presunila s svojo iskrenostjo, ki se ji pozna tudi navzven, ti prizori pustijo brez besed

6. 6. 2023
Deli
Helena Blagne presunila s svojo iskrenostjo, ki se ji pozna tudi navzven, ti prizori pustijo brez besed (foto: Karo Media)
Karo Media

Vedno znova navduši svoje oboževalce, tako z glasom kot s stasom ...

Pevka Helena Blagne je že dolgo stalnica slovenske glasbene scene. S svojimi uspešnicami navdušuje staro in mlado, njene pesmi pa postajajo čedalje bolj poglobljene in v njih se lahko prepoznajo številni. Pred kratkim je tako izdala novo pesem z naslovom Pika na I, ki bo zagotovo prav kmalu postala prava poletna uspešnica.

Nova Helenina uspešnica 'Pika na i', posneta v čudovitem Bohinju, preprosto ljubi življenje. Ti si zame, jaz zate, kot pika na i.  Po uspešnicah 'Ti boš vedno prvi', 'Kar bo, pa bo' ter 'Led in sol', ki so hipoma postale hit ter dosegajo večmilijonske oglede na platformi Youtube, se Helena vrača v svojem prepoznavnem slogu ter v družbi preverjene ekipe najboljših glasbenikov.

Morda vas zanima: Kuharski mojster Bine Volčič pokazal, kakšna je njegova spalnica v čudoviti hiši na Goričkem (vaaau!)

Vse Helenine skladbe imajo rdečo nit, ki jo njeni poslušalci vedno prepoznajo in jo vzamejo za svojo – skladbe so podčrtane z ljubeznijo – ter Helena tudi sama poudari, "je ljubezen tista, ki daje smisel življenju in vsemu svetu." Ob tej priložnosti je pesmi prilagodila tudi svoj vedno eleganten stajling, ki je bolj poleten in lahkoten, make-upa pa je minimalen.

Ko spregovori jezik ljubezni, spregovori veselje in takrat ni nič težko, vse se zgodi spontano in naravno, življenje pa piše čudovito knjigo spominov. Preprosta sporočila ljubezni in glasba, ki privablja veselje, je včasih vse in hkrati dovolj, da pozabimo na vsakodnevne probleme in se prepustimo radostim življenja. 

Morda vas še zanima: Uff, Saša Lendero ima zaradi tega kar slabo vest, mirno je priznala, kaj je naredila

Tudi tokrat je Helena Blagne združila moči in ustvarjalnost z izvrstno ekipo - glasbo je napisal Aleš Klinar, besedilo pa Rok Lunaček, za aranžma in produkcijo je poskrbel Krešimir Tomec, čudovit videospot, ki opeva bohinjske lepote, ustavi pa se tudi v ljubljanskem centru pa je posnela izkušena ekipa produkcije Karo media.  Gre za še eno čudovito pesem, ki bo zagotovo številnim segla v srce.

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.