Helena Blagne razkrila, kako dober smisel za humor ima, le poglejte si, kaj jo je tako nasmejalo

Helena Blagne razkrila, kako dober smisel za humor ima, le poglejte si, kaj jo je tako nasmejalo (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
16. 11. 2020

V kriznih časih je pomembno, da se znamo iskreno nasmejati in razveseliti, tudi na svoj račun.

Tega se očitno zelo dobro zaveda naša priljubljena pevka, vedno elegantna Helena Blagne, ki je tokrat oboževalce razveselila s svojo karikaturo in dokazala, da ceni dobro šalo in iskren smeh, ki ji je brez dvoma ob pogledu na ta prizor okrasil obraz.

"Bili so časi, ko je bil balkon pomembnejši od cvetja na njem. Malo za šalo," je ob tem hudomušno zapisala Helena, ki je z zapisom namignila na svoje bujno oprsje in krepko nasmejala sledilce. Eden od njih ji je odgovoril z besedami: "No, ne bodimo skromni, to ni balkon, to je terasa," Helena pa mu ni prav nič zamerila.

Marsikdo je ob tem ugotovil, da je pevka res prava "faca", saj dobro ve, da malce humorja nikoli ne škodi, še posebej v časih, ki niso ravno prijazni do nikogar, tudi do ljudi, ki delajo v glasbeni industriji. Med slednje spada Helena, ki vedno znova dokazuje, da ne gre obupati in v vsaki situaciji, pa naj bo še tako slaba, poiskati nekaj dobrega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)