Helena Blagne s posnetkom razkrila, kaj ji je še posebej pri srcu, s tem je ganila marsikoga

Helena Blagne s posnetkom razkrila, kaj ji je še posebej pri srcu, s tem je ganila marsikoga (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
21. 11. 2022

In predvsem ljubitelje njenih zimzelenih melodij.

Ne vemo, ali je bila le malce nostalgična ali pa se rada spominja posebnih trenutkov v njeni bogati karieri. Jasno pa je, da je s tem razveselila številne oboževalce. Naša pevka Helena Blagne stoji za številnimi uspešnicami, ki jih je odpela tako doživeto, da so se oboževalcem vtisnile globoko v spomin. Med njimi je zagotovo pesem z naslovom Naj nihče me ne zbudi, ki jo pevka zapoje tako čustveno, da so ljubitelji njene glasbe ganjeni do solz.

64-letna Sharon Stone z novo pričesko: TA kar briše leta in vsi so opazili njen mladostni videz

"So melodije, ki ostajajo večne...v mojem srcu in v srcih publike ✨ Naj nihče me ne zbudi...," je zapisala Helena ob posnetku, ki ga je delila na svojem Facebook profilu. Oglasili so se številni oboževalci, ki so ji vsi po vrsti sporočali, da se jim zdi fantastična. "Za razliko od nekaterih jaz slisim vse, ne le vas, spoštovana gospa Helena Blagne ampak tudi publiko, ki poje.😊 Vse dobro in se vidimo na kakšnem koncertu v bližini mojega kraja, ker vaše koncerte pa že res pogrešam," je bil odkrit eden od oboževalcev in jo s svojim komentarjem brez dvoma razveselil.

Severina v kombinaciji, ki ni ravno tipična za njo, a vse, kar obleče, ji noro dobro pristoji!

Seveda ljubitelji njene glasbe komaj čakajo Helenine koncerte, ki so skorajda vedno razprodani. Sama slovi po tem, da na odru da vse od sebe in se izjemno potrudi, da je njen nastop videti vrhunsko. Zato ne čudi dejstvo, da dosega take lepe uspehe med občinstvom, ki ji jasno daje do znanja, da ji bo vedno stalo ob strani.