Helena Blagne s pričesko, ki z njenega obraza odvzame nekaj let, taka sproščenost ji izredno pristoji!

Helena Blagne s pričesko, ki z njenega obraza odvzame nekaj let, taka sproščenost ji izredno pristoji! (foto: POP TV) POP TV
27. 9. 2022

Očitno si je vzela malce oddiha in se odpravila v sosednjo Italijo.

Helena Blagne je poletje preživela delno delovno - imela je nastope, njeni oboževalci pa so bili zelo navdušeni, da so jo lahko spet videli na odrih. Zato pa si je jeseni očitno vzela nekaj časa samo zase in se odpravila na oddih v Italijo.

Preberite še: Nogavičke, ki jih nosi Jasna Kuljaj, bodo hit sezone, poglejte si, kako so videti na njej!

Tako vsaj gre sklepati po prizoru, ki ga je objavila na Instagramu in ob katerem je zapisala samo: "Italia." Zagotovo si je privoščila oglede znamenitosti in uživanje ob kulinaričnih dobrotah, po katerih slovi sosednja država.

Kot se za oddih spodobi, je bila Helena urejena malce bolj sproščeno. Svoje dolge in svetle lase si je spela v ohlapno figo in pustila, da nekaj pramenov prosto pada ob obrazu. Nastal je prizor, ki je navdušil številne - Helena je s to pričesko videti zelo mladostno in tudi zelo damsko.

Za pohajkovanje po ulicah je izbela belo srajčko z dolgimi rokavi, ki jo je kombinirala z jakno iz večnega jeansa. Prepričani smo, da se je imela zelo lepo in da je uživala v vsakem trenutku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)