Helena Blagne s tem posnetkom pokazala, kaj si misli o kritikah na svoj račun - in pri tem je uporabila dobršno dozo humorja

Helena Blagne s tem posnetkom pokazala, kaj si misli o kritikah na svoj račun - in pri tem je uporabila dobršno dozo humorja (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
9. 2. 2021

Naša priljubljena pevka se je pred kratkim podala v tople kraje.

Na svojem Instagram profilu je ob odhodu objavila fotografije z letališča in letala, ob prihodu pa sliko prazne, čudovite peščene plaže. Ni razkrila, kam natanko se je podala, a zagotovo se ima lepo, kar ji njeni oboževalci in sledilci iz srca privoščijo. 

No, prejšnji teden pa je vodja konzularne službe ministrstva za zunanje zadeve Andrej Šter dejal, da tistih, ki potujejo turistično, iz tujine ne bodo reševali. Na ta njegov stavek so se odzvale nekatere vplivnice, na svoj način pa tudi Helena. Objavila je namreč zgovoren posnetek, zmontiran s prizorom s tiskovne konference in njenega gostovanja v eni izmed oddaj.

Na posnetku slišimo Andreja Štera, ki prebere pismo državljana, ki ga je prejel, ta pa je v njem naštel nekaj znanih osebnosti - med drugim tudi Heleno - ki so odpotovali v tujino, in sprašuje, zakaj sam ne sme v drug slovenski kraj.  No, naša pevka se je odzvala s stavkom: "A to name leti?," medtem ko se v ozadju sliši njena pesem z naslovom Vrniva se na najino obalo.

S tem kratkim posnetkom je nasmejala svoje sledilce, ki so ji podelili številne všečke, marsikdo pa se je oglasil tudi s kakšnim komentarjem. Oglejte si ga še vi!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)