Helena Blagne se je takole sprostila, poglejte si, kdo ji je pri tem delal družbo, presenečeni boste

Helena Blagne se je takole sprostila, poglejte si, kdo ji je pri tem delal družbo, presenečeni boste (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
23. 9. 2021

Pred kratkim je napovedala, da bo septembra štartala z učenjem petja oziroma z vokalno akademijo.

No, to se je zdaj že zgodilo, tako da Heleni Blagne dela res ne zmanjka. Pomembno je, da v njem na vso moč uživa, da je ustvarjalna in srečna. Naša priljubljena pevka dobro ve, da za svoje delo potrebuje veliko energije, zato si vzame tudi čas zase in poišče kotičke v naravi, kjer se lahko mirno sprosti.

Svojim sledilcem na družbenem omrežju je za pravi vzgled, ko gre za gibanje in telovadbo. S svojim primerom jih vzpodbuja, da naredijo nekaj zase in za svoje zdravje, tako kot to počne ona.

Pogosto se poda na kakšen sprehod, pri tem ji pa družbo dela njen hišni ljubljenec, pasme kodrasti bišon, ki je nadvse prikupen psiček.

Brez dvoma je v njegovi družbi uživala, si zbistrila um in razgibala telo - vse to potrebuje za svoje delo in druge vsakdanje obveznosti. Brez dvoma bo njena jesen uspešna - poleg učenja petja jo zagotovo čaka še kakšen nastop na odru, s katerim bo razveselila ljubitelje njene glasbe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Priporočamo