Helena Blagne tako sproščena že dolgo ni bila, njen obraz jasno kaže, kako dobro se počuti na TEJ lokaciji

Helena Blagne tako sproščena že dolgo ni bila, njen obraz jasno kaže, kako dobro se počuti na TEJ lokaciji (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
4. 8. 2022

Naša pevka je odpotovala na oddih, ki ga preživlja v sosednji Hrvaški, tako kot veliko njenih sodržavljanov.

Helena Blagne je bila v minuli sezoni polno zaposlena - poleg nastopov je sodelovala še v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas, imela pa je tudi veliko učencev, katerim je predajala svoje pevsko znanje. Zdaj je prišel čas, da si malce spočije.

Takšne kopalke letos nosi Lorella Flego in ta zapeljiv trebušček vznemirja mnoge

Odpotovala je na Hrvaško, od koder se je oglasila oboževalcem prek družbenega omrežja Instagram. Pokazala je, za katero destinacijo se je odločila in prepričani smo, da nadvse uživa. Šla je namreč na Brione - gre za skupino 14 majhnih otokov, ki se nahajajo ob zahodni obali hrvaške Istre. Od istrskega polotoka jih ločuje Fažanski kanal. V otočju sta največja otoka Veliki in Mali Brion, okrog pa je še 12 manjših otokov.

Helena je videti izjemno sproščena, najbolj pa uživa v jutrih, ko se odpravi na plažo in zaplava v čistem morju. Žgočemu soncu se izogiba, saj dobro ve, da so lahko močni sončni žarki škodljivi. Ker ima svetlo polt, jo tudi na počitnicah lepo neguje in pazi na zaščito pred sončnimi žarki. Oči je zaščitila z velikimi in modnimi sončnimi očali.

Zagotovo si bo na tej lepi destinaciji spočila in si nabrala novih moči za delovno jesen in zimo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)