Helena Blagne verjetno še ni bila tako vitka, samo poglejte si jo, le kakšna je njena skrivnost?

Helena Blagne verjetno še ni bila tako vitka, samo poglejte si jo, le kakšna je njena skrivnost? (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
3. 5. 2021

Zdi se, da se je za našo pevko čas ustavil, če sodimo po njenem videzu.

Helena Blagne velja za damo, ki prisega na zdrav življenjski slog, in temu primeren je tudi njen videz. Zagotovo je s tem povezana energija, ki jo pevka izžareva.

Kljub temu, da časi trenutno niso najbolj prijazni do ljudi, ki delajo v glasbeni industriji, Helena ne obupava in opozarja na pomembno dejstvo, ki ga je zapisala ob svoji sliki na družbenem omrežju: "Mah, čimveč se smejmo in veselimo! Dokler imamo sebe, imamo vse..."

Jasno je, da s svojo pozitivno naravnanostjo ohranja svoj duševni mir, za katerega zna poskrbeti. To se ji pozna tudi navzven, saj je njena koža gladka in napeta, linija pa vitka. Očitno zna ta čas poklicnega mirovanja Helena obrniti v svoj prid, saj se zdi, da je iz leta v leto samo videti še boljše.

Sicer pa Helena ostaja taka, kakršne so je vajeni njeni zvesti oboževalci: nasmejana in iskrena ter ob vsaki priložnosti lepo urejena. Tokrat je izbrala eleganten hlačni kostim bele barve, h kateremu je kombinirala salonarje v čudoviti barvi pudra. Njeni lasje so spuščeni in ravni, počesani na prečko - gre za pričesko, s pomočjo katere njen obraz pride še bolj do izraza. S prizorom je navdušila sledilce, ki je niso mogli dovolj pohvaliti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Priporočamo