Helena Blagne zdaj o zaljubljenosti pravi tole, bila je zelo odkrita in neposredna

19. 6. 2023
Deli
Helena Blagne zdaj o zaljubljenosti pravi tole, bila je zelo odkrita in neposredna (foto: Karo Media)
Karo Media

Nedavno je med gostovanjem pri Oti Širca Roš razkrila marsikaj zanimivega, njun iskren pogovor pa je odmeval še lep čas.

Priljubljena pevka Helena Blagne je dama, ki je res pravi navdih. Njena uspešna kariera traja že vrsto let in še vedno polni koncertne dvorane. Ko stopi na oder, svoje poslušalce očara tako s stasom kot z glasom. Ko gre za njeno zasebnost, pa je nekoliko zadržana - a vedno zna odgovoriti na neposredna vprašanja o tej plati njenega življenja.

Preberite še: To je le leto dni po poroki zdaj sporočila voditeljica Špela Močnik, mnogi so to pričakovali

To je pokazala tudi nedavno, ko je gostovala v Popkastu in se pogovarjala s priljubljeno voditeljico Oto Širca Roš. Slednja je znana po tem, da zna postaviti prava vprašanja, taka, ki bi jih zastavil marsikdo od gledalcev. No, Heleno je tako vprašala, v koga je zaljubljena. A Helena se ni dala zmesti in je v svojem hudomušnem slogu odgovorila: "Vase vedno." Na to se je voditeljica lahko samo nasmehnila in ji odvrnila, da vedno izbere najboljše šale.

Morda vas zanima: Luka Dončić je s tem nasmejal številne, prizor pa pove več kot tisoč besed ...

Seveda je jasno, da se je Helena malce pohecala, kajne? Med drugim sta se še pogovarjali o pevkinem videzu - ta je res mladosten in vedno svež. Tako je Ota še vprašala, kakšen je Helenin recept proti staranju. Odgovorila je, da je pripomočkov res veliko na voljo, da pa je vse zastonj, če oseba energetsko ne funkcionira. Sama zelo pazi na to, kaj poje, prav tako se veliko giblje, tako da je rezultat čvrsto telo in napeta koža.

Sicer pa je Helena pred kratkim izdala novo pesem z naslovom Pika na i, ki je že našla pot do njenih zvestih poslušalcev. Njeno poletje bo verjetno vsaj delno delovno, saj jo vabijo v številne kraje - na festivale in koncerte. Upamo še, da se bo - če se bo odpravila na oddih - oboževalcem oglasila prek družbenih omrežjih, na katerih je aktivna, in pokazala kakšen lep dopustniški utrinek.

Poglejte si še: Blaž Švab in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o tem, da imamo kot družba veliko težav z izražanjem čustev, o fenomenu Noč Modrijanov in ohranjanju skromnosti.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem