Helena Pirc: Starša sta vedela, da ima nekaj za bregom

Vir: Lea
1. 1. 2013

Lepi voditeljici Piramide na TV3 Medias Heleni Pirc se toliko dogaja, da na trenutke kar pozabi, da je noseča. Pravi, da jo na to spomnijo šele preozka oblačila in seveda trebušček.

"Gnezdim še ne in tudi kupila nisem še ničesar. Mislim, da bo za to še dovolj časa. Predvsem pa bo treba v stanovanju najprej narediti prostor za stvari, ki jih bo dojenček potreboval. Se pa s prijateljicami, ki so rodile pred kratkim, že pogovarjam o izposoji in izmenjavi oblačil in pripomočkov," pravi Helena, ki se odlično počuti in komaj pričakuje sredino pomladi, ko bo na svet prijokal njen prvorojenec ali prvorojenka.

In kako sta s partnerjem Alešem povedala Heleninim staršem, da v njihovi hčerki raste novo življenje? "Starše sva z Alešem neki septembrski večer povabila v Ljubljano na večerjo, in ker za to ni bilo kakšnega posebnega razloga, mislim, da so kar slutili, da imava nekaj za bregom. Imam sicer starejšega brata, ki ima že dve hčerki, Tjašo in Tino, tako da sem jaz že kar dolgo teta, moja starša pa tudi ne bosta prvič dedek in babica," je povedala Helena.

In dodala: "Glede na to, da sem že lepo v tridesetih letih, nisem več ravno punčka, tako da mislim, da so starši po tiho že kar čakali na to, kdaj jih bom razveselila z lepo novico. Je pa res, da so se taktično vzdržali vsakršnih nadležnih vprašanj in naju niso z ničimer obremenjevali. So bili pa vsekakor veseli, ko so končno slišali novico."