Henrik Lutz napisal ‘rap’ pesem. Namenil jo je …

Henrik Lutz napisal ‘rap’ pesem. Namenil jo je … (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
28. 12. 2017

Indiri, seveda. Spomnimo, da je Henrik mladi Ptujčanki ljubezen izpovedal že v prvi oddaji, nujn odnos je tako že od samega začetka zelo razburkan. Vsak od tekmovalcev je javnosti predstavil svojo zgodbo – medtem ko je Henrik mnenja, da sta z mladenko prijatelja, Indira nad njegovo družbo nikoli ni bila preveč navdušena.

Njun odnos je bil v času tekmovanja poln vzponov in padcev – no, če verjamemo Indirinim izjavam, predvsem padcev. Preden je Henrik vnovič zapustil tekmovanje, pa ga je Indira celo obtožila nadlegovanja: "Začel se me je dotikati po riti in podobne reči in sploh se ga ne morem rešiti. Znova sem mu postavila ostro mejo," je povedala. Ptujčanka se je med drugim v šovu zelo zbližala s Kristjanom, iskrice sta skrivala, vse dokler ju kamere niso zasačile med strastnim poljubljanjem, ko je Kristjan odhajal domov.

Henrik pa očitno še vedno ni izgubil upanja. Pred kratkim je na Facebooku podelil kratko 'rap' pesmico, ki jo je namenil njegovi neuslišani ljubezni in sotekmovalcu za Indirino srce – Kristjanu.

"Jaz nič ne vem, samo vem,
da Indira me ignorira in Kiki me živcira.
Jaz nič ne vem, samo vem, da hujšati moram,
zato sem tu, če ne domov hitro grem."