Sestra Henrika Lutza pravi, da si brat zasluži boljšo od Indire

Sestra Henrika Lutza pravi, da si brat zasluži boljšo od Indire (foto: Planet tv) Planet tv
Vir: Nova
13. 11. 2017

Henrik Lutz v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija zagotovo izstopa. Najprej je presenetil sotekmovalko Indiro Ekić, ko ji je izpovedal svoja čustva. Indira je odreagirala skrajno užaloščeno in tudi v očeh sotekmovalcev malce preostro ter s tem prizadela nič hudega hotečega Henrika.

Zadeve so se stopnjevale do te mere, da ga Indira ni želela niti videti. Sotekmovalcem pa gre Henrik na živce predvsem zaradi svojega 'pametovanja' o vsem. Ker smo želeli zadevo podrobneje razjasniti, smo govorili s Henrikovo sestro, Silvano.

Ta nam je zaupala, da Henrik takšen pač je. Že od malega je raje prebiral knjige, kot da bi zahajal v družbo. Zdaj je knjige zamenjal internet, kjer Henrik pridobiva nove informacije. "Ni zahajal v diskoteke tako kot njegovi sovrstniki. Raje je prebiral knjige. Morda zaradi tega tudi ni tako vešč obnašanja v družbi kot preostali sotekmovalci." Ko smo Henrikovo sestro povprašali glede preteklih ljubezenskih izkušenj njenega brata Henrika, nam je zaupala, da do zdaj Henrik še ni imel resne punce, da pa ima kar nekaj prijateljic, ki pa so res samo prijateljice in nič več.

Henrik Lutz si zasluži  boljšo od Indire

Glede Indire si misli, da je odreagirala preburno in bi ji lahko opazka, da je Henriku simpatična, zgolj laskala. Ne razume pa, da Indira sama hodi do njega, če ji je tako antipatičen, kar je bilo vidno za dan čarovnic. Silvana nam je tudi zaupala, da bi si Henrik zaslužil boljšo punco, kot je Indira, ob tem pa dodala, da ne želi nikogar obsojati, saj ne nazadnje Indire ne pozna osebno, temveč zgolj po prebranih informacijah o njej na internetu: "Henrik je pač takšen, da pove, kar misli, brez ovinkarjenja. Nikoli ni nikomur želel nič slabega, da se ga zdaj prikazuje v takšni luči, ni lepo. Vedno je veliko prebiral in tako dobil informacije. Verjamem, da tudi zdaj v šovu ne govori na pamet." 

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: arhiv Planet tv