Henrik Lutz zaradi šova The Biggest Loser Slovenija jezen na Planet TV

Henrik Lutz zaradi šova The Biggest Loser Slovenija jezen na Planet TV (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
3. 4. 2018

Tekmovalec šova The Biggest Loser Slovenija Henrik Lutz je izjemno jezen na ustvarjalce šova, razočaran je namreč, kako so ga predstavili v oddaji, saj je mnenja, da je bilo vse zrežirano.

Henrika Lutza smo v šovu The Biggest Loser Slovenija spoznali že lani, ko je nase opozoril že v prvi studijski oddaji, ko je javno izpoved svojo ljubezen Indiri Ekić. V tej sezoni so ga ustvarjalci šova znova povabili k sodelovanju in vse kaže, da mu je zdaj žal, da se je odločil za takšen korak.

"Sem pravkar pogledal včerajšnjo oddajo The Biggest Loser Slovenija. Pa vi na Planet TV niste normalni! Spet ste nekaj zrežirali, da naj bi Blaž slišal, da ženske trdijo, da sem jih nadlegoval. Zato spet prvič slišim preko televizije. Niti Blaž niti nobena ženska mi ni nikoli nič rekla. To je enako, kot sem v prvi sezoni prek tv zvedel, da me je Indira obtožila nadlegovanja. Zakaj mi nobena ni nikoli nič rekla v hiši? Enako mi Indira v hiši ni nikoli nič rekla, ampak se je z mano ves čas normalno družila. Še zdaj se na Težaku laže, da sem jo za rit prijel, ko se to nikoli ni zgodilo. A ste me zato nazaj povabili, da boste spet neki zrežirali, tako kot v prvi sezoni," se Henrik jezno sprašuje na svojem Facebook profilu.

Henrik je že v prvi sezoni šova doživel številne kritike na svoj račun. Najbolj jezna je bila nanj prav Indira Ekić, ki v izjavah nikoli ni skrivala, da ji Henrikova družba nikakor ne godi in da se v njegovi družbi počuti izjemno neprijetno.