Henrik odkrito pokazal naklonjenost do Indire

Henrik Lutz (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Nova
20. 10. 2017

Simpatična svetlolaska Indira Ekić, tekmovalka resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, se je marsikomu prikupila tako zaradi videza kot tudi iskrene izpovedi.

25-letna Indira je sestra aktualne miss Universe 2017 Emine Ekić. V samem šovu je Indira povedala, da se je zaradi svoje telesne teže razšla s fantom. Ta ji je namreč očital, da je predebela in ga zaradi tega ne privlači več: "Vrhunec sem doživela, ko mi je zdaj že nekdanji fant rekel, da ga fizično ne privlačim več. Takrat sem se počutila grozno," je pred vstopom v šov povedala Indira. "Rada bi nosila kratke hlače, rada bi po plaži paradirala v kopalkah. Čez tri mesece bi rada prišla ven kot nov človek, kot samozavestna ženska, ki bo nosila kratko krilo pred svojim nekdanjim fantom in mu pokazala, kaj je izgubil."

Užaloščena Indira je svojo uteho našla v hrani ter se tako znašla v začaranem krogu. Želi si, da bi lahko tudi ona oblekla kratke hlače, mini krilo in kopalke. Tehtnica, na katero je stopila v oddaji, je na začudenje marsikoga pokazala kar 102,6 kilograma.

Indira Ekić

S svojo prikupnostjo je osvojila srca gledalcev ter tudi srce sotekmovalca. 39-letni Henrik Lutz se je v šov prijavil zaradi do zdaj že veliko neuspešnih poizkusov, da bi se znebil odvečne teže. Pri uživanju hrane se enostavno ne more obvladati, prav tako ne pri čustvih do Indire, ki ji je kar vpričo kamer izpovedal svojo ljubezen. Zase pravi, da službe zaradi svojega videza enostavno ne more dobiti.

Čeprav je po poklicu računalničar in pravnik, se zanj mesto zaposlitve enostavno ne najde. Številni iskalci novih sodelavcev so mu odkrito povedali, da je zaradi svojega zunanjega videza neprimeren za delovno mesto, za katero se je prijavil kot iskalec zaposlitve. V zunanjem svetu je poskusil tudi t. i. vegansko dieto, ki je, tudi kot edina pri njem, pokazala nekakšen napredek pri izgubi odvečnih kilogramov. Ker je njegov oče mesar, je s tem doma povzročil kar nekaj nejevolje.

Henrik Lutz

Henrik pa do zdaj še ni imel resne zveze. Ko je v samem šovu zagledal Indiro in pozneje slišal še njeno zgodbo, se je njegovo srce ogrelo. Najprej je svojo simpatijo do Indire skrival in le skrivaj občudoval sotekmovalko, pozneje pa je odkrito povedal, da ne razume ljudi, kot je Indirin bivši fant, ki se odrečejo tako prikupni ženski. Priznal je tudi, da bi jo on z veseljem imel za svojo partnerico.

Ker nas je zanimalo, kaj o vsem tem meni Emina Ekić, setra Indire, smo jo poklicali in povprašali o celotni zadevi. Emina nam je zaupala, da se ni nikoli spuščala v odnos med svojo sestro in njenim nekdanjim fantom. Ko smo jo povprašali, ali je možno, da bi tudi Indira gojila čustva do sotekmovalca Henrika, ki ji je svojo ljubezen praktično že zaupal, nam je povedala, da je vse možno. Zaradi same telesne teže Henrika ne vidi ovir, da ljubezen med njima ne bi mogla vzplamteti, a pri tem doda, da je zelo pomembno, da je Henrik dovolj visok. Sestri Indiri je namreč partnerjeva telesna višina pomembna, rada ima namreč visokorasle predstavnike moškega spola.

Emina Ekić

Ali bo med Indiro Ekić in Henrikom Lutzem iz iskrice, ki jo je zanetil Henrik, vzplamtel tudi ogenj, pa bomo še videli.

Besedilo: Aleš Rod