Hrvaška pevka Antonija Šola s priredbo slovenske pesmi

Hrvaška pevka Antonija Šola s priredbo slovenske pesmi (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
14. 3. 2018

Priljubljena hrvaška pevka Antonija Šola je priredila slovensko pesem Isto ime, ki jo v originalu izvaja skupina Sopranos, prvič pa jo je predstavila v Cvetličarni na Največjem spoznavnem žuru.

Pesem je Antonijo celo tako zelo prevzela, da je napisala in posnela tudi hrvaško verzijo Dan za ljubav, in jo že lansirala na radio, videospot pa bo posnela konec tega meseca. Sopranosi, ki so neke vrste slovenski superbend, saj je sestavljen iz skupin Babilon, Bepop in dueta Zibelnik, med najbolj vidnimi člani pa sta Frenk Nova in Alenka Husić, so nad sodelovanjem navdušeni. So pa Antonija in Sopranos skupaj z Radom Mulejem poskrbeli tudi za nekaj zaljubljenih parov, ki so bili na Največjem spoznavnem žuru portala Ona-on. "A se pošraufava?" je stavek, ki je bil ta večer najbrž izrečen skoraj največkrat. Vsak obiskovalec je namreč že ob prihodu dobil svojo matico ali vijak, glavna naloga večera pa je bila, da se najdeta dva, ki 'pašeta' skupaj. Seveda pa brez nalepk z najljubšimi interesi ni šlo – interesi so odlična iztočnica za prebijanje ledu, zato je vsak izbral dva svoja interesa in nato iskal simpatijo, s katero si interes deli.

Razkrival svoje osvajalske prigode

Celoten večer sta povezovala energičen in morda nekoliko nenavaden par – Rado Mulej in Svetlana Cigoj. On je brez dlake na jeziku obiskovalcem razkrival svoje osvajalske prigode in dal številne nasvete, kako v tistem trenutku osvojiti simpatijo. Ona pa je jasno pokazala, da ji gre slovenščina vse bolje, a še bolj nas je navdušila s plesnimi gibi. Skupaj sta novonastalim parom podelila številne nagrade. Za glavno glasbeno dogajanje večera so poskrbeli skupina Sopranos in posebna gostja, hrvaška pevka Antonija Šola. Sopranos so s svojim energičnim nastopom na plesišče spravili vse obiskovalce in na obraze priklicali številne nasmehe. Nastalo je ogromno plesnih parov, ki so se vrteli na ritme zimzelenih melodij in se s svojimi plesnimi koraki malce pohvalili pred svojo simpatijo.

"Zelo sem uživala v nastopu v živo ob Sopranosih in Frenku Novi. Vzdušje je bilo odlično in upam, da bomo vse skupaj kmalu ponovili. Vse smo presenetili s slovensko izvedbo moje pesmi Isto ime, mojo novo pesem Tvoja pa je občinstvo odlično sprejelo. Sopranosi so poskrbeli še za nekaj več ritma in skupaj smo razplesali Cvetličarno!" je povedala Antonija Šola.

Foto: AKKphoto, osebni arhiv izvajalca