Hrvaški estradnik Tony Cetinski obljublja posebno doživetje

Hrvaški estradnik Tony Cetinski obljublja posebno doživetje (foto: Lea) Lea
Vir: Lea
9. 5. 2015

Koncert enega izmed največjih hrvaških estradnikov je že sam po sebi enkratno doživetje. Ker pa bo 10. junija dogodek v prekrasnih Križankah, je pred vami nedvomno večer, ki si ga boste zapomnili.

Po petih letih se v poletno gledališče Križanke vrača vrhunski hrvaški pop in crossover zvezdnik Tony Cetinski. To bo poseben poletni koncert, kot ga v Ljubljani še ni bilo. Tonyjevo bogato glasbeno kariero zaznamujejo številni glasbeni nastopi, albumi in uspešnice. Ljubezen do glasbe, energični nastopi in vokalne sposobnosti vsakič znova navdušijo udeležence njegovih koncertov.

Pri šarmantnem Tonyju sta nam najbolj všeč njegova preprostost na sceni in energija, ki jo namenja vsakemu posameznemu udeležencu koncerta. Obiskovalci bodo deležni posebnega doživetja s tem vrhunsko podkovanim in najuspešnejšim hrvaškim pevcem. Slišati bo mogoče njegove odlične vokalne interpretacije iz starega in novega repertoarja. Ob spremljavi kitar bo Tony vsakomur izmed poslušalcev pričaral emocionalno vzdušje.

V družbi največjih

Tony Cetinski je v bogati glasbeni karieri večkratni dobitnik hrvaške glasbene nagrade porin. Je največkrat predvajani hrvaški izvajalec, pohvali pa se lahko tudi s sodelovanjem z nekaterimi svetovno znanimi zvezdami, s tenoristom Josejem Carrerasom, Placidom Domingom in drugimi. Kot gost je nastopil tudi na koncertu pop ikone Michaela Boltona v Royal Albert Hallu. Kdor je že kdaj vstopil v Križanke, ve, da se v njih pretaka prav posebna in skrivnostna energija, ki jo bo Tony obogatil in poslušalcem poklonil najlepše ljubezenske hite iz svoje dolgoletne in uspešne kariere.

Nekatere izmed njih so Zabluda, Blago onom ko te ima, Opet si pobjedila, 23 prosinac, Ako to se zove ljubav, Kad žena zavoli in številne druge. Tony Cetinski je nedvomno pevec, ki polni koncertne dvorane povsod, kjer se pojavi, zato vas vabimo, da ste tudi vi del tega velikega koncerta, ki vam bo ostal v lepem in dolgotrajnem spominu.