Hrvatje ponoreli za Alyo!

Alya je bila <br />navdušena nad <br />fenomenalnimi <br />odzivi. (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Nova
25. 6. 2019

Na CMC festivalu v mestu Vodice v severni Dalmaciji je letos nastopilo več kot 40 izvajalcev – festival je otvorila zvezda regionalnega popa Severina, naslednji dan pa je bila medijska pozornost namenjena Alyi!

Hrvaški mediji so poudarili, da je Alya pritegnila pozornost z drznim stajlingom in energičnim ter seksapilnim nastopom na odru.

O tej Slovenki se govori po festivalu – je bil le eden od naslovov, ki so opevali našo priljubljeno pevko. Alya se je na prestižnem hrvaškem glasbenem festivalu predstavila prvič – v polno je zadela s poletno lahkotno skladbo Sedam dana na moru. Slovenci skladbo že poznamo v slovenski različici Dobro jutro življenje.

Tudi Alya je nad samim nastopom zelo navdušena, zaupala nam je, da je bil nad pričakovanji, odzivi so res fenomenalni, tako v medijih kot med občinstvom po nastopu. Tudi komentarji na družbenih omrežjih so bili zelo pozitivni. Alya bo vtis ponovila že čez dobra dva meseca na še enem prestižnem glasbenem festivalu v Šibeniku, kjer bo nastopila s skladbo Ili s tobom ili sama.

Priporočamo