Hudo počilo! Meghan po prepiru s Harryjem sredi noči odšla iz hiše!

Hudo počilo! Meghan po prepiru s Harryjem sredi noči odšla iz hiše! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2020

Meghan Markle in princ Harry sta v začetku leta odšla iz kraljeve palače, vse pa se zdi, da njuno življenje na drugi strani Atlantika ni niti malo mirno.

Po poročanju tabloida New Idea naj bi se Harry in Meghan Markle že nekaj časa prepirala, med njima naj bi bilo vse bolj napeto, jabolko spora je že ves čas denar.

Harry in Meghan imata povsem drugačne poglede na to, kako naj bi si v prihodnje zagotovila finančno neodvisnost. Meghan priložnosti vidi predvsem v hollywoodski filmski industriji, kjer si je nekoč že ustvarila pomembno ime, pred časom pa je vojvodinja že podpisala pogodbi s producentsko hišo Netflix in digitalno platformo Spotify. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da takšne poteze niso kaj preveč povšeči kraljevi družini in da niso navdušeni, da vojvodinja onkraj luže kraljevi status koristi v takšne namene.

Nedavno je med njima hudo počilo, saj se Harry ne strinja z vsemi njenimi koraki in vse bolj ugotavlja, da ji ne bi smel samo kimati, ampak se sem ter tja postaviti zase. Po hudem prepiru je Meghan zapustila njun kalifornijski dom in se odpravila na plažo, da bi si malce zbistrila misli, po poročanju omenjenega tabloida pa se je vrnila šele v jutranjih urah, ko si je nekoliko ohladila glavo. Številni tako že razmišljajo, če bo njun zakon zdržal vse pritiske, ki sta jim trenutno priča.

Priporočamo