Hudomušna Alenka Godec po negi: Naši dve sta spedenani bolj kot jaz

Hudomušna Alenka Godec po negi: Naši dve sta spedenani bolj kot jaz (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
22. 1. 2020

Tako kot imamo ljudje možnost obiska različnih salonov, ki nam nudijo nege od pete do glave, je poskrbljeno tudi za naše štirinožne prijatelje. Eni se teh salonov poslužujejo manj, zopet drugi več, saj je sicer potrebnega kar nekaj znanja, da skrbimo za svoje živalice. Sploh pri negi tistih z rodovniki ni ravno priporočeno, da vse uredimo sami, češ, saj ni tako težko.

Tega se še kako zaveda glasbenica Alenka Godec, ki je še kako vesela, da ji družbo v prostem času delata psički Chilly in Lucy, ki ju je, kot smo poročali pred kratkim, posvojila iz zavetišča. Lahko bi rekli, da je bila posvojitev ljubezen na prvi pogled, naša priljubljena pevka pa je tako dvema psičkoma našla topel in prijazen dom.

Še več, psički sta deležni pravega razvajanja in ko pride tisti dan v letu oziroma mesecu, jih Alenka Godec odpelje v pasji salon, kjer jih uredijo, da so na koncu vsi ponosni. Še več, Godčeva je po negi hudomušno na instagramu zapisala, da sta njuni psički bolj urejeni, kot je ona sama. Vsi skupaj pa smo zagotovo enotnega mnenja, da sta psički Chilly in Lucy resnično pravi pozoreki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@supertetka_branka je zlata vredna!🙏 Naši dve sta spedenani bolj kot jaz!😜🙊❤ Chilly&Lucy

A post shared by Alenka Godec (@alenkagodec_official) on

Priporočamo