Hudomušna Betka o odnosu z Metko: Hja Metka in Betka, Lolek in Bolek

Hudomušna Betka o odnosu z Metko: Hja Metka in Betka, Lolek in Bolek (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
13. 1. 2020

Betka Šuhel Mikolič in Metka Albreht, ki ju poznamo predvsem pod vse bolj priljubljeno odmevno akcijo Od vzhoda do vzhoda, ki h gibanju nagovarja tako mlade kot stare, sta prijateljici že dolgo let.

"Poznava se dobrih 25 let. Zna me nasmejat in priznam tudi v jok spravit. Zna se dotaknit mojega srca, zna me okarat in hkrati dvignit s pohvalami do neba ... Je človek, ki me je naučil točnosti in človek, ki zna iz mene izvleč najboljše ... Hja Metka in Betka, Lolek in Bolek," je na svojem facebook profilu hudomušno zapisala nekdanja radijska in televizijka voditeljica, zdaj pa mentorica javnega nastopanja in piarovka Betka Šuhel Mikolič, ki je znana tudi po tem, da se skoraj vsako jutro odpravi na vrh Šmarne gore, kjer občuduje božanske sončne vzhode in uživa v trenutkih, ki so vsem ostalim zaspancem nedosegljivi. A vse skupaj pri Metki ne gre le za sončne vzhode, ampak tudi za telesno aktivnost, kar ji ponavadi vzame od doma in nazaj uro in pol, zatem pa gre polna elana novim dogodivščinam in izzivom naproti.

Priporočamo