Hugh Laurie prihaja v Ljubljano z The Copper Bottom Band

4. 7. 2013
Deli
Hugh Laurie prihaja v Ljubljano z The Copper Bottom Band

Hugh Laurie, najbolj poznan po vlogi Dr. Housea iz serije Zdravnikova vest, s svojo skupino The Copper Bottom Band 24. Julija prihaja v ljubljanske Križanke.

  • "V mnogih stvareh sem dober, a v ničemer izjemen. Sem razmeroma dober pisatelj. Ne pišem sicer kot Martin Amis, a želim si, da bi. Verjetno pa sem precej boljši igralec od njega. Ne igram tako dobro kot Kenneth Branagh, a verjetno bolje igram klavir; a nisem tako dober kot Dr. John. Verjetno pa kuham bolje kot on." -  Hugh Laurie

Hugh Laurie kot glasbenik

Če vas je Hugh Laurie do sedaj navduševal 'le' preko televizijskih ekranov, je zagotovo čas, da ga vidite in slišite tudi v živo! Naj vam vroče poletne dni polepša z raskavim blues vokalom in tudi v živo pokaže, da ima poleg igralskega tudi izjemen glasbeni talent.

Hugh Laurie je leta 2011 izdal uspešen prvenec 'Let them talk', ki vse od izida zaseda najvišja mesta svetovnih blues lestvic ter je glasbene kritike in javnost navdušil s svojim neworleanškim bluesom. Maja letos je izšel njegov drugi album 'Didn't it rain', s katerim se od zvokov New Orleansa oddaljuje proti glasbi osrčja juga ZDA; tudi ta album vključuje priredbe blues skladb, obogatenih s srčnostjo in dovršenostjo spremljevalne zasedbe The Copper Bottom Band-a; Lauriejeve spremljevalne skupine na aktualni turneji.

Nekaj koristnih spletnih povezav:

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan