Husein Šakanović: Za vstop v finale prepričal občinstvo

Vir: Nova
21. 2. 2011

»Nisem pričakoval, sem pa upal. Presenetil me je predvsem glas občinstva. Po tihem sem morda računal na glas žirije. Pozitivno me je z nastopom presenetil seveda Aleš Lisac, ki ga nisem poznal od prej,« je zaupal Husein in dodal, da je pred majskim finalom s preostalima finalistoma v rahli prednosti, ker imajo na voljo tri mesece za pripravo nastopa.

»Do samega finala bom poskušal tudi čim več nastopati na odprtem mikrofonu in preizkušati nove šale. Mislim, da se v finalu obeta prava norišnica. Na začetku sem se prijavil predvsem zaradi sodelovanja, po vsem tem pa mi je cilj tudi zmaga. Z zmago človek dobi dobro promocijo, poleg komika si zabeležen še kot stand up komik leta. Pa da seveda ne pozabimo na nagrade, ob katerih se ti zvrti v glavi, ko samo pomisliš na njih,« je še dejal prvi finalist za stand up komika leta po mnenju občinstva.

Ne pozabi! Bitka za nove, sveže obraze se nadaljuje

Pravila igre:

1. Najprej klik in 'lajk' na spletni strani www.facebook.com/StandUpKomikLeta.

2. Posnemi svoj nastop v trajanju 2 minuti. Lahko s čimerkoli, samo da vključuje pojem snemanja v sliki in
zvoku.

3. Video naloži na portal YouTube, njegov link pa objavi na zidu uradne Facebookove strani Stand Up Komik Leta.

Posnetek z največ 'všečki' na Facebooku avtomatsko potuje v polfinale, preostalih 9 kandidatov pa bo izbrala žirija. Prijava za drugi predizbor je zaključena. A to ne pomeni, da je konec možnosti za vse, ki do danes niste vstopili v bitko za SUKL. Prijave potekajo za zadnji predizbor, ki bo aprila.

Drugi polfinalni izbor bo v četrtek, 3. marca, v BTC-jevi Areni Play&Party. Vstopnice za veliki finale SUKL v organizaciji Koloseja in Špas teatra bodo namenjene le trem od vseh desetih, ki bodo skupaj z gostiteljem Vidom Valičem stali na odru Arene Play&Party.