Isaac Palma: S punco Patricijo mucki rešila življenje

Isaac Palma: S punco Patricijo mucki rešila življenje (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
29. 7. 2017

Čeprav je v dneh po zmagi na velikem festivalu Melodij morja in sonca Isaac Palma polno zaseden z nastopi in glasbenimi obveznostmi, sta s partnerico Patricijo doma našla prostor za novega družinskega člana.

P red kratkim je sosedova muca dobila mladičke in po samo tednu dni izginila neznano kam. Mucek je ostal nemočen in lačen. S Patricijo sva se odločila, da ga vzameva k sebi. Začelo se je hranjenje z dudo na vsaki dve uri. Temu sva rekla kar vaja za starševstvo," nam je v smehu za začetek pojasnil Isaac in dodal, da sta se – prav tako kot starša – izmenično zbujala ponoči in skrbela za ubogega muca. "Hranila sva ga, skrbela, da mu je bilo ves čas zelo toplo in da je čutil ljubezen," nam je povedal in dodal, da je zdaj na svojega malčka že zelo ponosen, saj že pogumno odkriva svet okoli njihovega doma na Ptuju. "Vsakič, ko ga pogledava, si rečeva, kako lepo mu je bilo rešiti življenje," sta še povedala.

Mali razvajenček

Muc, ki se imenuje kar Muc, pa je, kot sta nam povedala, že pravi mali razvajenček, saj ima tudi takrat, ko sta Patricija in Isaac odsotna zaradi službenih obveznosti, dobro družbo. "Muca razvajava predvsem midva, ker pa nama čas pogosto ne prizanaša, ga odpeljeva v varstvo tudi k babici in dedku, saj veva, da je tam v dobrih rokah. Vsi ga imamo zelo radi, saj nam je v opomin, da je življenje samo eno, zelo dragoceno in da je izjemno lepo rešiti življenje mali nemočni živalci, ki je komaj prišla na svet in že ostala brez mame," nam je še povedal glasbenik, ki je sicer prejšnji mesec praznoval svoj 26. rojstni dan.

"Praznovali smo ga v krogu domačih in v krogu prijateljev. Naredili smo piknik na vročo nedeljsko popoldne, prepevali in se pomenkovali. Patricija me je presenetila z zajtrkom v postelji in velikim šopkom rož, dobil sem močan objem in obilo poljubčkov. Zame najlepše darilo," je še povedal pevec, ki že napoveduje nov glasbeni izdelek.

Priporočamo