Maja Bašić: Ibizo zamenjala za Portorož

27. 8. 2018 | Vir: Nova
Deli
Maja Bašić: Ibizo zamenjala za Portorož (foto: Dana Leitane)
Dana Leitane

Postavna ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča je povedala, da med letom s svojim partnerjem kar veliko potujeta po svetu. Letošnje poletje je par spremenil načrte ter se odločil, da veliko več časa preživi na slovenski obali, doma v Portorožu.

Če nas je Bašićeva v preteklih letih razveselila z vročimi poletnimi fotografijami iz tujine, natančneje Ibize, se je letos odločila, da nekaj vročih in nadvse zapeljivih poletnih fotografij v avgustu posname kar v zunanjem delu Hrvatičeve razkošne vile, kjer je sanjski bazen, ki ponuja pogled na Portorož ter njegovo zimzeleno okolico. Poletno zagorela in nadvse zapeljivo razgaljena Maja je tudi letos na fotografijah Dane Leitane videti kot morska boginja, kjer so dobro vidni rezultati športne aktivnosti. Vsak dan vse leto namreč pridno telovadi in trenira.

"Veliko pozornosti posvečam svojemu telesu, saj sem tip ženske, ki je rada modno urejena in v formi. Po porodu hčerke Monice sem treninge še povečala ter se usmerila v določene dele telesa, ki jim z osebno trenerko posvečam kar veliko pozornosti vse leto. Res sem hvaležna svoji vrhunski športni trenerki Klavdiji Grčman, ki me v koprskem fitnesu Body Sense muči in mi ne pusti dihati," razkrije Maja in doda: "Ljubezen med mano in Rajkom je nadvse sončna, saj drug na drugega vplivava zelo pozitivno. Veliko časa namenjava zlati punčki Monici, ki je že prava mala dama. Odločila sva se, da je medijem ne bova izpostavljala, saj želiva, da odrašča v miru, proč od medijskih luči. Lahko pa izdam, da sem si v letošnjih zimskih dneh naredila ob tatuju na boku, kjer piše Življenje je lepo, še nad prsnim delom zelo lep tatu s hčerkinim imenom, ki jo očka Rajko nadvse obožuje. In kot vsi očki jo zelo rad razvaja, saj kot sam pravi, je to njegovo največje sonce, ki ga polni z energijo."

Oddihi na dva načina

Bašićeva nam je razkrila, da imata z Rajkom kar nekaj jesensko-zimskih načrtov, kjer tudi sproščenega oddiha proč od slovenske obale ne bo manjkalo. "V potovanjih z Rajkom uživava, pa naj si gre za krajše ali daljše oddihe. Vsekakor bova v začetku jeseni za kak teden odšla sama na Ibizo in še kam. A po novem turistične destinacije izbirava tako, da lahko s sabo vzameva tudi hčerko Monico, tako so najini oddihi razdeljeni na dva dela. Na tiste, ko greva sama, in skupne z družino," doda Maja.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Dana Leitane

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord