Ice-T in njegova žena Coco sta se v Ljubljani hladila ob bazenu

Vir: Story
18. 6. 2015

Prejšnji teden so bile vse oči uprte v skupino Body Count, ki je gostovala v ljubljanskih Križankah, največ zanimanja pa sta vzbudila frontman Ice-T in njegova žena Coco. Zakonca sicer nista imela veliko časa za sprehajanje po mestu, ker so z ekipo v Ljubljano prihiteli na dan koncerta. Pred hotelom ju je, še preden sta se usedla v taksi in napotila proti Križankam, ujel tudi naš fotograf.

Raper in igralec Ice-T je svojo Coco tokrat peljal na turnejo po Evropi, družbo pa jima dela celo njena sestra in najboljša prijateljica Kristy Williams. Družina si je s spremstvom tik pred koncertom vzela nekaj časa za sproščanje, saj so v Ljubljano tik pred zdajci prispeli iz sosednje Avstrije. Coco je ves čas turneje zelo aktivna na Twitterju in Instagramu, saj se v vsaki državi, ki jo obišče, fotografira in zapiše kakšno zanimivost. Medtem ko je za Dunaj napisala, da je izjemno lepo mesto, je o Sloveniji zapisala le, da imamo tu zanimiv toaletni papir. Zvezdnica, ki slovi tudi kot lastnica ene od največjih zadnjic na svetu, pa se seveda ni pozabila v seksi pozi slikati ob bazenu Hotela Union, kjer sta bila nastanjena z možem.

Ice-T in Coco, katere pravo ime je Nicole Natalie Marrow (rojena Austin), veljata za enega od najzanimivejših zvezdniških parov, saj je njun resničnostni šov Ice loves Coco, ki so ga kar tri sezone predvajali na programu E!entertainment, postal prava uspešnica. Zaljubljenca, ki sta se leta 2001 spoznala na prizorišču snemanja filma, sta poročena že 14 let, saj je Ice-T svojo drago zaprosil že po dveh mesecih zveze. Par sicer nima otrok, je pa zato raperjev sin Ice Tracy Marrow nad svojo 'drugo' mamo navdušen. Ice-T je sicer že v šolskih letih prvič postal oče, saj je dobil hčerko Letesho, ki ima že dva otroka. Eden najbolj 'odštekanih' dedkov pa še ni rekel zadnje besede, saj sta se s Coco odločila nadaljevati tudi televizijsko 'dramo', le da tokrat brez vpogleda v njun vsakdan. V preteklosti je par dokazal, da je njuna zveza zelo zanimiva, zato sta letos povedala, da poleti na televizijo prihaja posebna pogovorna oddaja Ice&Coco.

Resničnostni šov bosta torej zamenjala za oddajo, ki naj bi bila po pričevanju raperja zanimiva zaradi njunega izjemnega 'zakonskega humorja'. Sicer je v preteklosti njun zakon že doživel nekaj kriz, ena od teh je bila, ko se je Coco pojavila na seksi fotografijah z raperjem Kennethom Huddlestonom, ki je znan pod vzdevkom AP.9. A par je krizo prebrodil, saj naj bi šlo kljub precej drugačnemu poročanju medijev zgolj za 'nedolžne' fotografije, na katerih AP.9 Ice-T-jevo ženo poljublja po licu in grabi za zadnjico. Ice-T je svoji Coco spodrsljaj kljub zloglasnim dokazom, ki so ga razburili, oprostil, potem ko mu je zatrdila, da z raperjem ni skočila med rjuhe. Sicer pa je par v nekaj letih tudi zaradi resničnostnega šova na podlagi svoje zveze in imena zgradil manjši imperij. Poslovno žilico ima namreč tudi Coco, ki je med predvajanjem šova lansirala kolekcijo oblačil Licious, pozneje na trg poslala tudi linijo spolnih pripomočkov in celo razvila vadbeno aplikacijo, s katero ženskam pomaga do lepe postave ter velike zadnjice. Ice-T pa se je poleg v igralske in glasbene vrgel še v vode podcastov, saj uspešno snema enourne oddaje, ki jih lahko poslušate prek programa iTunes.

Napisala Manja Plešnar

Foto Goran Antley, Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story24/2015

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 24/2015

Story 24/2015, od 11. 06. 2015