Igralci Usodnega vina se v četrti sezoni počutijo domače

Tako je videti 
scena takrat, ko 
je ekipa ‘v akciji’.
 (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
23. 1. 2017

Tokrat smo obiskali snemanje novih epizod napovedane 4. serije Usodnega vina, ki se na male zaslone vrača 23. januarja. O vtisih iz snemanja smo poklepetali tudi z nekaterimi igralci, ki smo jih našli na setu in ugotovili, da se v največjem snemalnem studiu pri nas počutijo že popolnoma domače.

Nina Ivanič je o novi sezoni povedala, da nas čaka veliko zanimivih preobratov, novih odnosov in novih ljubezni ter lumparij.
Simpatični Jernej Kuntner pravi, da je do svoje televizijske žene Violete bolj prijazen kot v prvih dveh sezonah, njegovi ‘mutni’ posli pa ostajajo tudi v novih epizodah.
Pavle Ravnohrib se v garderobi tako pripravljal na snemanje, saj morajo igralci poznati besedilo na pamet. 
Med obiskom smo bili priča skupnemu prizoru med Pavlom Ravnohribom in Nino Ivanič, ki sta prizor pred snemanjem večkrat zvadila.
Ustvarjalci serije vsak prizor skrbno premislijo, na fotografiji vidimo režiserja Jako Šuligoja.

Jernej Kuntner nam je zaupal, da se je po kratkem decembrskem dopustu v vlogo vpeljal že v manj kot uri snemanja, podobno pa nam je povedala tudi Nina Ivanič. "Premor od snemanja je bil ravno dovolj dolg, sicer bi že malce padla ven iz kondicije," pravi igralka in še dodaja, da se vsi na snemanju počutijo zelo domače. Poleg stalne igralske zasedbe pa se v novi sezoni seriji pridružita še dva nova lika; Maks, katerega bo odigral Pavle Ravnohrib, in Šantal, katero bo upodobila Lara Jankovič. "Odlično, lepo so me sprejeli in takoj, ko so izvedeli, da bom del ekipe, so mi poslali tudi dobrodošlico in mislim, da je naš odnos predvsem zelo iskren," je o prvih vtisih povedal Pavle Ravnohrib in dodal, da je tudi sam zaradi snemanja moral kar precej prilagoditi svoj delavni urnik.

Kaja Milanič

Priporočamo